Якщо Ви знайшли товар, що Вас зацікавив дешевше, ніж у нас,
заповніть дану форму і отримайте ціну нижче за умови,
що у конкурента є товар в наявності і ціна діюча.
Повідомлення успішно надісланоано.
Знайшли дешевше?
Повідомте мені, коли товар з`явиться в наявності
Спасибі, ми надішлемо Вам повідомлення, коли товар з`явиться в наявності.
Повідомте мені, коли товар з`явиться в наявності
Ціни не вище
магазинних
Iндивідуальна
комплектація замовлення
Доставка від одного
товару
Доставка
по Чернігову: безкоштовно!
оплата при отриманні товара. В інші регіони України відповідно до тарифів обраного перевізника
Про товар Чай "Еdems" 25ф/п*2 г Срібло цейлону конверт (1/10)
Чорний чай з ароматом бергамоту Срібло Цейлону
Маса нетто: 100 г
М'який тонізуючий, з неперевершеним ароматом, чай "Срібло Цейлону" незамінний, коли дуже хочеться неспішно поміркувати над сенсом буття в компанії самого лише "Сивого Графа".
Зберігання
Упаковка – керамічна, скляна, металева банка (з харчової жерсті) із щільною кришкою або спеціальний герметичний пакет з алюмінієвим напиленням всередині.
Температура – чайний лист любить прохолоду. Нормальні умови зберігання чаю - кімнатна температура, однак ідеальні - легка прохолода, +2 +10 градусів.
Вологість – чай легко вбирає вологу з повітря, тому його потрібно зберігати в сухому місці. Не можна зберігати в навісних шафках над газовою плитою або мийкою, де вологість підвищена.
Світло – чай дуже чутливий до впливу прямих сонячних променів, тому слід подбати про те, щоб ємність з чаєм не пропускала світло, а скляні ємності варто зберігати в темній шафі.
Світло – чай дуже чутливий до впливу прямих сонячних променів, тому слід подбати про те, щоб ємність з чаєм не пропускала світло, а скляні ємності варто зберігати в темній шафі.
Запахи – сухий чайний лист має підвищену здатність вбирати будь-які запахи, тому зберігати чай потрібно у місцях, де присутність сторонніх запахів виключена або, хоча б, мінімальна.
Приготування
Якість води – для приготування чаю потрібно використовувати якісну м'яку воду: джерельну, бутильовану, очищену або, в крайньому випадку, відстояну водопровідну.
Температура кипіння – оптимальна температура води для заварювання чорного чаю - 90-95С, зеленого - 70-80С. Воду слід закип'ятити (але не «варити»), а потім дати їй трохи охолонути.
Кількість чаю – традиційна формула: одна чайна ложка сухої заварки (або один чайний пакетик) для кожної чашки, плюс одна чайна ложка для заварника.
Посуд – найкраще заварювати і вживати чай в керамічному посуді. Перед заварюванням посуд потрібно трохи прогріти, обдавши його окропом.
Час настоювання – чорний чай заварюється в середньому 3-5 хвилин, у виняткових випадках (жорстка вода, холодне приміщення) - 10-12 хвилин; зелений – 1-3 хвилини.
Характеристики Чай "Еdems" 25ф/п*2 г Срібло цейлону конверт (1/10)
EDEMS SILVER CEYLON (EARL GREY)
Чорний чай з ароматом бергамоту Срібло Цейлону
Маса нетто: 100 г
М'який тонізуючий, з неперевершеним ароматом, чай "Срібло Цейлону" незамінний, коли дуже хочеться неспішно поміркувати над сенсом буття в компанії самого лише "Сивого Графа".
Зберігання
Упаковка – керамічна, скляна, металева банка (з харчової жерсті) із щільною кришкою або спеціальний герметичний пакет з алюмінієвим напиленням всередині.
Температура – чайний лист любить прохолоду. Нормальні умови зберігання чаю - кімнатна температура, однак ідеальні - легка прохолода, +2 +10 градусів.
Вологість – чай легко вбирає вологу з повітря, тому його потрібно зберігати в сухому місці. Не можна зберігати в навісних шафках над газовою плитою або мийкою, де вологість підвищена.
Світло – чай дуже чутливий до впливу прямих сонячних променів, тому слід подбати про те, щоб ємність з чаєм не пропускала світло, а скляні ємності варто зберігати в темній шафі.
Світло – чай дуже чутливий до впливу прямих сонячних променів, тому слід подбати про те, щоб ємність з чаєм не пропускала світло, а скляні ємності варто зберігати в темній шафі.
Запахи – сухий чайний лист має підвищену здатність вбирати будь-які запахи, тому зберігати чай потрібно у місцях, де присутність сторонніх запахів виключена або, хоча б, мінімальна.
Приготування
Якість води – для приготування чаю потрібно використовувати якісну м'яку воду: джерельну, бутильовану, очищену або, в крайньому випадку, відстояну водопровідну.
Температура кипіння – оптимальна температура води для заварювання чорного чаю - 90-95С, зеленого - 70-80С. Воду слід закип'ятити (але не «варити»), а потім дати їй трохи охолонути.
Кількість чаю – традиційна формула: одна чайна ложка сухої заварки (або один чайний пакетик) для кожної чашки, плюс одна чайна ложка для заварника.
Посуд – найкраще заварювати і вживати чай в керамічному посуді. Перед заварюванням посуд потрібно трохи прогріти, обдавши його окропом.
Час настоювання – чорний чай заварюється в середньому 3-5 хвилин, у виняткових випадках (жорстка вода, холодне приміщення) - 10-12 хвилин; зелений – 1-3 хвилини.
Відгуки Чай "Еdems" 25ф/п*2 г Срібло цейлону конверт (1/10)
<p>Чудовий магазин! Дякую за оперативнiсть та свiжий товар!</p>
2021-01-22
від
Мария
про
Чай "Еdems" 25ф/п*2 г Срібло цейлону конверт (1/10)
<p>Спасибо. Всё оперативно, товар соответствует и качественный. Быстрая отправка, Рекомендую всем.</p>
2019-12-20
від
Олег
про
Чай "Еdems" 25ф/п*2 г Срібло цейлону конверт (1/10)
<p>Приятные цены и еще более приятные бонусы!Уже порекомендовал знакомым!Благодарю за сотрудничество,буду заказывать у Вас еще!</p>
2019-03-01
від
Андрій
про
Чай "Еdems" 25ф/п*2 г Срібло цейлону конверт (1/10)
Написати відгук