Чорнослив є найпоширенішим фруктом, який використовують в приготуванні десертів. Його досить часто додають в торти, прикрашають ним морозиво, тому його смак знайомий всім ласунам. Поєднання чорносливу з волоським горіхом ми доповнили ніжною шоколадною глазур'ю і отримали неймовірний смак. Такі цукерки добре підійдуть як частування для гостей або дітей, прикрасять святковий стіл і просто порадують любителів солодощів.

Завдяки корисним властивостям чорносливу, ці цукерки рекомендують вживати навіть тим, хто дотримується дієти. Цей фрукт допомагає нормалізувати роботу травної системи, знизити тиск і сприяє виведенню шлаків. Волоський горіх стимулює роботу мозку, тому його часто радять при активній мозкової діяльності. Це дозволяє назвати чорнослив в шоколаді корисним ласощами.

Ми пропонуємо купити ці цукерки в упаковці по 500 грам - це зручне і вигідне фасування. Цукерки «Чорнослив з волоським горіхом» - один з наших найпопулярніших продуктів, попит на який постійно зростає.

Цукерки 0,5кг "Аметист" асорті №1

Бренд: Аметист
Код товару: 209630
Штрих-код: 4820148610406
Артикул: 209630
В наявності
165.30
Склад; Чорнослив з горіхом, Курага з горіхом, Промей з родзинками, Грильяж класичний. Ящик - 500 г Термін придатності - 6 міс.
Ціни не вище
магазинних
Iндивідуальна
комплектація замовлення
Доставка від одного
товару

Доставка

по Чернігову: безкоштовно! оплата при отриманні товара. В інші регіони України відповідно до тарифів обраного перевізника

Оплата

працюємо за передоплатою

Гарантія

обмін / повернення товару протягом 14 днів
категорії