Магія смаку грильяжу з арахісом

Практично всі погодяться, що коробочка шоколадних цукерок - це чудовий спосіб підняти настрій і скрасити дружні посиденьки за чашкою чаю довгим зимовим вечором. Шоколадні цукерки грильяж з арахісом ідеальні для довгих вечірніх чаювань. Майже всі ласуни, від малого до великого, дуже люблять ці популярні ласощі.

Обсмажений арахіс має багатий і дуже яскравий смак, який чудово поєднується з солодкою патокою, саме тому грильяж з арахісом користується любов'ю і популярністю серед любителів солодкого. Цукерки арахіс в шоколаді купують як для подарунка, так і додому в якості десерту. Ці смачні і поживні ласощі відмінно доповнюють смак чаю або кави.

ТМ Аметист для виробництва застосовує тільки натуральні інгредієнти високої якості. Строго контролюється процес виробництва на всіх етапах. Тому Ви сміливо можете купити цукерки грильяж з арахісом в шоколадній глазурі в якості частування для Вашого малюка. Всі діти дуже люблять солодке, тому такі ласощі, безсумнівно, прийдуться їм до смаку.

В інтернет магазині «Сіверпродукт» Ви можете придбати якісні та свіжі цукерки від виробника. Щоб порадувати себе і близьких чудовим ласощами, не витративши при цьому багато грошей, відмінним варіантом буде купити грильяж - цукерки, ціна яких є цілком доступною. Даруйте собі солодке свято кожен день.

Цукерки 1кг "Грильяж класичний в шоколаді"

Бренд: Аметист
Код товару: 209626
Штрих-код: 4820148610284
Артикул: 209626
В наявності
237.10
Грильяжна цукерка зі смаженим дробленим арахісом в кондитерській глазурі. Маса нетто: 1000 г Вид упаковки: картонна коробка
Ціни не вище
магазинних
Iндивідуальна
комплектація замовлення
Доставка від одного
товару

Доставка

по Чернігову: безкоштовно! оплата при отриманні товара. В інші регіони України відповідно до тарифів обраного перевізника

Оплата

працюємо за передоплатою

Гарантія

обмін / повернення товару протягом 14 днів
категорії